top of page

Bilene

Dette er bilene som bringer deg trygt frem og tilbake på Hvaler, enten du skal i butikken, i selskap, eller på konsert eventuelt med påfølgende tur til lege eller sykehus...... Vi får deg trygt frem til din destinasjon.

B - 20
 

 

Volvo V90 en romslig stasjonsvogn som i tillegg til å kunne frakte kjølebokser og vaskepulver, også frakter både folk, dyr og kolonialvarer. Dessverre frakter den ikke lass med pukk eller vaskemaskiner.

V60.jpg
B - 040

 

Volvo V60 en romslig stasjonsvogn som dessverre heller ikke kan frakte vaskemaskiner, men derimot både folk, dyr, kolonialvarer i tillegg til plenty skjerf, luer og ikke minst høner.

$2600

XC40.jpg
VI - 144

 

Volvo XC40 er Hvaler Taxis første trekkopp bil, ein slik åfseleg fjåg elbil Den er romslig og veldig behagelig å sitte i, og noe roligere da man ikke har noen form for motorstøy. Den står altså ikke veldig tilbake for fossiliserte fremkomstmidler, ja hvis du ikke tenker på den enorme skjøteledningen dah......

B - 338 (Rullestol bil)

 

 

VW Caddy som nesten er stor nok til å få med seg hele familien (7 seter), 4 personer pluss en rullestol eller tante Randolfs nye tørketrommel.

London.jpg
B - 021

 

 

En vaskeekte London Taxi, en særdeles romslig bil med 6 passasjerseter bak. Og med gulvplass på størrelse med dansegulv på et middels stort diskotek, så er den jaggu stor nok til å få med hele pokerlaget, sementblanderen og onkel Bjarnhilds vaskemaskin.

bottom of page