top of page

Bilene

Dette er bilene som bringer deg trygt frem og tilbake på Hvaler, enten du skal i butikken, i selskap, eller på konsert eventuelt med påfølgende tur til lege eller sykehus...... Vi får deg trygt frem til din destinasjon.

B - 20
 

 

Volvo V90 Cross Country er en romslig stasjonsvogn som i tillegg til å kunne frakte kjølebokser og vaskepulver, også frakter både folk, dyr og kolonialvarer. Dessverre frakter den ikke lass med pukk eller vaskemaskiner.

V60.jpg
B - 040

 

Volvo V60 en romslig stasjonsvogn som dessverre heller ikke kan frakte vaskemaskiner, men derimot både folk, dyr, kolonialvarer i tillegg til plenty skjerf, luer og ikke minst høner.

$2600

Taxilogo.png
VI - 144

 

Volvo XC60 er en romslig og veldig behagelig bil å sitte i, og er noe høyere og for noen derfor enklere å komme inn i. heller ikke den kan frakte vaskemaskiner, men derimot både folk, potetsekker og egg i tillegg til både ski, badetøy og ikke minst godt humør......

Taxilogo.png
VI - 2599 (9-seter)

 

 

Mercedes Vito som nesten er stor nok til å få med seg hele familien (9 seter), og eventuelt tante Randines nye tørketrommel.

bottom of page