Helsemeggene

Helsemeggene s:h.jpg

Lise Askvik og Helene Spro serverer en uærbødig, humoristisk og blodseriøst serie av temaer som mange vil kjenne seg igjen i. 
Ei megge er en som våger å tuppe makta i ræva når det er på sin plass. Vi sparker oppover og verner nedover, forklarer Lise Askvik. 

I fjorten år jobbet Askvik i radio P4 der hun hadde det mediekritiske programmet "Oss megger imellom" sammen med Astrid Gunnestad. I 2017 sluttet hun i P4 for å bygge opp Helsepartiet. 
Etter fem års som partileder er det en fryd å være megge igjen! 

I podcasten "Helsemggene tar tempen"  er Helene Spro selveste sjefmegga. Helsepartiets førstekandidat for Østfold har over 20 års erfaring fra ulike deler av helsetjenestene. Nå har jeg holdt kjeft i flere tiår om systemets store og stygge mangler, men nå har jeg fått min egen mikrofon. Jeg kommer ikke til å holde tilbake, lover Spro som fant på podcastens tittel. 
Vi stikker termometeret langt opp i rassen på blant andre NAV, koronakommisjonen og helsemyndighetene, for her er det mange bekymringsverdige symptomer. Vi meggene tar saken og ikke personen, dog med noen hederlige unntak!

 

Helsemeggene hostes opp av Helene Spro og Lise Askvik

 

Meggene kjefter og ler hver mandag og torsdag kl. 18.00

Logo.png