"ONE GOOD

THING ABOUT
  MUSIC,

 

    WHEN IT HITS YOU,

      YOU FEEL NO PAIN!!"

-BOB MARLEY

Velkommen til oss her på On Air Radio, her hører du noen av Norges hyggeligste programledere. Her vil du etterhvert få siste nytt hver time (hverdager) og annenhver time (helg) i perioden kl. 07.00 - 17.00, og lokale nyheter når noe skjer. Programmer med humor og alvor, programmer med mening og kanskje noen fullstendig uten mening. Hyggelige gjester i studio, lokale, nasjonale og kanskje også internasjonale kjendiser og artister. Det skulle ikke overraske oss om det skulle dukke opp noen fullstendig ukjente også, kanskje til og med du blir å høre på lufta. Det finnes ingen grenser for hvem og hva du kan høre her på On Air Radio, noen vil få deg til å gråte andre får deg til å le. Vi er ganske sikre på at dette er radiokanalen som får deg til å kose deg, og vil gi deg lyst til å skru opp lyden og høre mer. Alt dette og litt til, får du 24 timer i døgnet 365 dager i året.

 

Vi ønsker å gi deg topp underholdning hele døgnet, det er vårt løfte til deg!

 

On Air Radio - Lyden i deg!!

Om On Air Radio

 

On Air Radio drives av mennesker med "usynlige" lidelser,

det kan være ADHD,

Fibromyalgi, ME osv. Enkelt og greit hva som helst, som ikke kan kureres med gips eller andre synlige hjelpemidler.....

 

Er det rart det blir god radio??

Musikken

 

Vi gir deg den beste musikken uansett tiår og sjanger, hos oss får du alltid det beste av de beste.

 

All musikk gjengis med tillatelse fra Tono og Gramo, videreformidling uten tillatelse er ulovlig og kan føre til anmeldelse og strafferettslig pågang.

Kanalen

 

Dette er en radio drevet ideelt altså uten noen "rik onkel", vi holder til på Hvaler utenfor Fredrikstad. Ta gjerne kontakt om du kan/vil hjelpe oss med noe, om du har tips, ros, ris eller bare et musikkønske. Kort sagt, her mottas alt fra økonomisk støtte til praktiske tjenester. Vi vil gjøre det vi kan for å være din favoritt kanal.

 

Kontakt oss her.